Trygg Hjelp – Supporthuset

Du kan bestille PC support via fjernstyring på forhånd i nettbutikken vår https://supporthuset.no. Sikre deg en prioritert plass i køen, og rask hjelp. Tjenestene er tilpasset både bedrifter og privatpersoner.

Supporthuset med mange tjenester å velge blant

Supporthuset.no inneholder nesten 100 forskjellige tjenester knyttet til pc support, nettsideutvikling, søkemotoroptimalisering, oppstart av firma, problemløsning, Windows oppgradering, og mye mer. Vi bruker sikker betalingsløsning fra Stripe som gjør at dine kortopplysninger ikke ligger på vår webserver, men hos Stripe.

ZOHO fjernstyringsverktøy

For alle pc support tjenestene er vi avhengige av at du installerer fjernstyringsassistenten ZOHO assist. Dette er et program som gjør det mulig for oss å logge på din datamaskin (og evt. telefon) ved at du tillater at vi kan logge på. ZOHO assist er helt trygt og vil ikke tillate at uvedkommende logger på din PC eller at vi logger på når du ikke vet det. Systemet brukes av millioner av privatpersoner og bedrifter over hele verden.

Hva er ZOHO assist?

ZOHO assist er et program som gjør det enkelt å gi brukerstøtte uansett hvor i verden du er og hvor dataproblemene oppstår. Nå slipper du timelange telefonsamtaler og å få fremmede inn i stua.

Mange er engstelige for å installere programmer av denne typen, fordi de tror at man alltid gir permanent tilgang til datamaskinen. Dette styrer du heldigvis selv. Det er du som må gi oss tilgang til maskinen.

Dermed kan vi logge oss på og løse problemene du trenger hjelp til. Du kan selvsagt når som helst avbryte forbindelsen og kaste oss ut fra din PC.