Profesjonelle backup-løsninger

Vårt oppdrag i samarbeid med KeepItSafe ® er å beskytte våre kunders data, 24/7, fra alt – naturkatastrofer, cyber tyveri, menneskelige feil, system korrupsjon. Hvis katastrofen er et faktum, er vi der – på et øyeblikks varsel – for å gjenopprette alt.

ISO 27001 sertifisering

KeepItSafe, KeepItSafe ® Profesjonelle Backupløsninger
KeepItSafe Backup – Har du full kontroll?

KeepItSafe ® er fullverdige Premium tjenester for online backup, katastrofegjenoppretting og kontinuitet – og en global leverandør med IS0 27001 sertifisering for informasjonssikkerhet og sikker lagring.

Med KeepItSafe’s proaktive overvåking, er dataene beskyttet 24/7. Våre backup- og gjenoppretting løsninger beskytter virksomhetens komplette digitale fotavtrykk – og, skulle du miste data, sørger vi for at du er oppe og kjører igjen etter kort tid.

Lokale J2 Global® datasentere

KeepItSafe ® tjenester benytter kun lokale J2 Global® datasentere i hvert land. Alle tjenester har høyeste sikkerhetsnivå og lagres kryptert på to forskjellige datasentre i hvert land. Det er kun kunder som kan åpne kryptering med sin egen nøkkel.

KeepItSafe ® eies av J2 Global® Inc, et børsnotert selskap (NASDAQ) med en rekke globale varemerker innen kommunikasjon, cloud tjenester og digitale medier i porteføljen.

J2 Global® Inc. Company pay off

j2 Global, grunnlagt i 1995, er resultatet av et partnerskap og en revolusjonerende patentert pakke av tjenester og en økonomisk sterk og disiplinert organisasjon. Denne suksessen kommer våre kunder til gode som er ute etter en bunnsolid tjenesteleverandør for sine avanserte meldingsbehov.  Våre aksjonærer, som ser for seg økt økonomisk vekst og verdi. Våre ansatte, som jobber i et kreativt, positivt og suksess-drevet miljø.

J2 Global er notert på NASDAQ børsen (JCOM)

  • KeepItSafe® Online Backup
  • KeepItSafe® Disaster Recovery Server
  • KeepItSafe® Cloud Backup Server
  • KeepItSafe® Filecloud
  • KeepItSafe® Cloud2Cloud

Hvorfor velge KeepItSafe online backup?

Trygg Hjelp AS er din helhetlige sikkerhetspartner. Våre løsninger i samarbeid med KeepItSafe® gir sømløs kontinuerlig beskyttelse for hele det digitale fotsporet uansett hvor dataene befinner seg.

KeepItSafe ® Filecloud

FileCloud er den enkleste og sikreste måten å dele, synkronisere og håndtere filer på, fra alle datamaskiner og mobile enheter.

KeepItSafe ® Cloud2Cloud

Cloud2cloud er en ny løsning med sikkerhetskopiering og datasikring med apps i skyen, som Microsoft Office 365, og Google Apps

Omfattende sikkerhet for dine data

KeepItSafe ® er din helhetlige sikkerhetspartner. Våre løsninger gir sømløs, kontinuerlig beskyttelse for hele det digitale fotsporet uansett hvor dataene befinner seg.

Norges eneste totale Disaster Recovery løsning

KeepItSafe ® Disaster Recovery Server er Norges eneste totale Disaster Recovery løsning. Vi vill gjerne gi deg en innføring i hvordan løsningen gir deg et helt nytt syn
på hvordan du sikrer dine elektroniske verdier.

Kontakt oss så setter vi deg videre i kontakt med en av våre eksperter i KeepItSafe® umiddelbart.

Har du full kontroll på backup?