Tillitsfull og trygg hjelp

Om Trygg Hjelp kan hjelpe? -så klart. Vegard Kopperud har siden 1996 tilbudt PC service og support på Øvre Romerike, med noen år opphold mellom 2008 og 2016 hvor fokus til Kopperud var konseptet pc-utleie.no, som fortsatt den dag i dag tilbyr utleie av PC til registrerte foretak for kortere og lengre perioder, og er størst i landet på dette. pc-utleie.no var lenge eget aksjeselskap (pc-utleie.no AS), men tjenesten ble overført til Trygg Hjelp AS i 2019. Etter at Trygg Hjelp ble startet i desember 2016 har særlig etterspørsel etter data recovery økt betraktelig. Dessuten det er tydelig at behovet for en sosial og hyggelig PC ekspert fortsatt er tilstede.

Den største forskjellen siden 2007 er at fjernstyrt PC support har blitt akseptert som en trygg form for PC service. Dette gjør at Kopperud kan hjelpe enda flere, og Trygg Hjelp har mange faste kunder i utlandet. – Særlig norske klimaflyktninger i Spania. Fjernstyrt PC hjelp kan du bestille https://supporthuset.no. Dersom du spør Kopperud om Trygg Hjelp AS har kommet for å bli, er svaret ubetinget – JA.

– Effektiv og skikkelig utført jobb til avtalt tid og pris.

Visjon

Trygg Hjelp AS har som mål å beholde fornøyde kunder som er glade for å se oss når vi kommer tilbake. Derfor gjør vi alltid skikkelig jobb, og du kan stole på at Trygg Hjelp legger sjela i hvert eneste oppdrag.

Om Trygg Hjelp sin lokasjon og tjenester

Trygg Hjelp AS holder til på Gardermoen sentralt i utviklings-kommunen Ullensaker og tilbyr tjenester i et bredt format lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Datatjenestene vi tilbyr er:

om trygg hjelp, Om Trygg Hjelp AS og tjenestene vi tilbyr
Trygg Hjelp AS
  • Utleie av PC til bedrifter
    (pc-utleie.no)
  • PC reparasjon og support
  • PC oppgradering
  • Fjernstyrt datasupport nasjonalt og internasjonalt
  • Søkemotor- optimalisering (SEO)
  • Gjenoppretting av tapte filer og data

Om Trygg Hjelp sin raske service

Trygg Hjelp etterstreber å gi rask service av høy kvalitet enten vi fjernstyrer PC, leier ut PCer med tilbehør, utfører dataservice, gjenoppretter tapte filer, oppgraderer PC, utvikler nettsider eller setter opp nettbutikker for bedrifter.