Trygg Hjelp – Norsk Fjernhjelp

Du kan bestille og betale virtuelle tjenester og PC support via fjernstyring på forhånd på norskfjernhjelp.no. Sikre deg en prioritert plass i køen, og rask hjelp. Tjenestene er tilpasset både bedrifter og privatpersoner.

ZOHO fjernstyringsverktøy

For alle pc support tjenestene er vi avhengige av at du installerer fjernstyringsassistenten ZOHO assist. Dette er et program som gjør det mulig for oss å logge på din datamaskin (og evt. telefon) ved at du tillater at vi kan logge på. ZOHO assist er helt trygt og vil ikke tillate at uvedkommende logger på din PC eller at vi logger på når du ikke vet det. Systemet brukes av millioner av privatpersoner og bedrifter over hele verden.

Hva er ZOHO assist?

ZOHO assist er et program som gjør det enkelt å gi brukerstøtte uansett hvor i verden du er og hvor dataproblemene oppstår. Nå slipper du timelange telefonsamtaler og å få fremmede inn i stua.

Mange er engstelige for å installere programmer av denne typen, fordi de tror at man alltid gir permanent tilgang til datamaskinen. Dette styrer du heldigvis selv. Det er du som må gi oss tilgang til maskinen.

Dermed kan vi logge oss på og løse problemene du trenger hjelp til. Du kan selvsagt når som helst avbryte forbindelsen og kaste oss ut fra din PC.