Tillitsfull og profesjonell PC service og support for bedrifter og privatpersoner

PC service og support til alle

pc service, PC service og support fra Trygg Hjelp AS
Seniorhjelp PC support

Ideologien bak Trygg Hjelp’s PC service og support er å beholde fornøyde kunder. Derfor gjør vi alltid skikkelig jobb, og du kan stole på at vi legger sjela i hvert oppdrag. Med vår «No Cure No Pay» policy kan du være trygg på at vi ikke tar betalt dersom vi ikke løser ditt problem.

Trygg Hjelp’s PC service og support leverer on-site IT-tjenester i Akershus og Oslo samt store deler av Hedmark, Oppland og Buskerud, på vårt eget verksted samt fjernstyrt PC service og support nasjonalt og internasjonalt fra supporthuset.no. Vi tilbyr PC service og support til alle, enten du er privatkunde eller representerer en bedrift. Er du klimaflyktning og sitter i Spania med PC problemer? Vi kan hjelpe deg så sant du er på Internett. Ta kontakt for en hyggelig prat uansett hva du trenger hjelp til. Du kan også følge oss på Facebook. Her deles nyttige tips og råd vi finner rundt på Internett

Trygg Hjelp AS etterstreber alltid å gi rask service av høy kvalitet enten vi løser dataproblemer, oppgraderer eller reparerer PC, designer hjemmeside, utfører søkemotoroptimalisering eller utvikler nettbutikk. Uansett om du har support avtale eller ei. Mange problemer løses ved fjernstyring. Ta en titt i nettbutikken vår supporthuset.no og bestill fjernstyrt PC support i dag, eller ta kontakt med oss for mer informasjon. Klikk her for å gå til supporthuset.no.

  • Fjernstyrt support
  • Webdesign
  • Nettbutikk
  • Webhotell
  • Firmanettsider
  • WordPress
  • PHP koding

pc service, PC service og support fra Trygg Hjelp AS  Meget bra service - hjalp oss med ALT vi ønsket hjelp til! 😊

pc service, PC service og support fra Trygg Hjelp AS Jo-Atle Kopperud
februar 15, 2021

pc service, PC service og support fra Trygg Hjelp AS  Kjapp respons og utmerket service til en god pris. Anbefales.

pc service, PC service og support fra Trygg Hjelp AS David Grimstad
mars 2, 2021

pc service, PC service og support fra Trygg Hjelp AS  Usedvanlig kjapp og profesjonell service.

pc service, PC service og support fra Trygg Hjelp AS Rune Iversen
oktober 30, 2019
Klikk her for å skrive en vurdering på Google

Onsite PC service og support

Vi har over 20 års erfaring med IT-support på alle nivå. Trenger du datahjelp er det smart å spørre Trygg Hjelp først. Vi tilbyr onsite service i Oslo og Akershus samt store deler av Oppland og Hedmark

Fjernstyrt PC service og support

Så lenge du er på Internett, kan vi logge på din PC ved at du laster ned et program som heter Teamviewer og gir oss tilgang. Du kan således lene deg tilbake å se på når vi løser dataproblemene for deg. Se våre fjernhjelp tjenester på supporthuset.

Webutvikling

Vi hjelper deg med alt fra logodesign til, nettbutikk og firmapresentasjoner. Vi er totalleverandør på nettløsninger, og leverer webhotell, e-post og nettsider designet med WordPress (firmanettside), Prestashop (nettbutikk), Opencart (nettbutikk) og vTiger CRM.

Trygg Data Recovery

Har du mistet viktige datafiler som følge av harddisk feil eller liknende? Les mer om gjenoppretting av tapte datafiler her

Bedrift PC service og support

Vi har siden 1995 hjulpet bedrifter med å organisere infrastruktur, 3. parts systemer, sikkerhetskopi, brukeroppsett og søkemotoroptimalisering (SEO). Vi tilbyr også 1-1 kursing i bruk av daglige kontorløsninger. Se alle våre tjenester på supporthuset.no

Rask levering

Vi utfører PC service og support raskt. Du skal aldri vente lenge på hjelp. Vi fjernstyrer via Internett, eller kommer til deg. Du behøver ikke frakte din PC til et verksted dersom datamaskinen fungerer på nett.

Erfaring

Eieren av Trygg Hjelp AS, Vegard Kopperud,  har lang fartstid i bransjen. Før han startet som selvstendig IT konsulent i 1997 jobbet han 3 år som dataansvarlig i Elkjøp.

Bekymringsfritt

No cure, no pay. Blir ikke PC’en frisk etter vår service, utbedres feilen ytterligere vederlagsfritt. Dersom feilen ikke lar seg løse får du dessuten pengene tilbake.

Kontakt oss her eller i vår kundeservice chat