Om oss

Om Kopperud Nordic og tjenestene vi tilbyr

Tillitsfull og trygg hjelp


Om Kopperud Nordic kan hjelpe? -så klart. Vegard Kopperud har siden 1996 tilbudt PC service og support på Øvre Romerike, med noen år opphold mellom 2008 og 2016 hvor fokus til Kopperud utelukkende var konseptet pc-utleie.no som fortsatt den dag i dag tilbyr utleie av PC til registrerte foretak for korte -og lengre perioder, og som er størst i landet på dette. Tjenestene ble overført fra Trygg Hjelp AS til Kopperud Nordic 1. oktober 2023. Fra 2020 har særlig etterspørsel etter fjernstyrt datasupport økt betraktelig. Dessuten det er tydelig at behovet for en sosial og hyggelig PC ekspert fortsatt er tilstede.

Den største forskjellen siden 2020 er at fjernstyrt PC support har blitt akseptert som en trygg form for PC service. Dette gjør at Kopperud kan hjelpe enda flere, og vår tjeneste Norsk Fjernhjelp har mange faste kunder i innland og utland. - Særlig norske klimaflyktninger i Spania. Fjernstyrt PC hjelp kan du bestille på norskfjernhjelp.no. Dersom du spør Kopperud om fjernstyrt PC support har kommet for å bli, er svaret ubetinget - JA.

Vår visjon

Kopperud Nordic har som mål å beholde fornøyde kunder som er glade for å se oss når vi kommer tilbake. Derfor gjør vi alltid skikkelig jobb, og du kan stole på at vi legger sjela i hvert eneste oppdrag. 

Våre tjenester

Kopperud Nordic holder til på Gardermoen sentralt i utviklings-kommunen Ullensaker og tilbyr tjenester i et bredt format lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

pc-utleie.no

Utleie av PC til bedrifter. Korttidsutleie og leasing.

tryggdataservice.no

PC reparasjon og support til privat og bedrift.

norskfjernhjelp.no

Fjernstyrt datahjelp nasjonalt og internasjonalt.

tryggnettside.no

Nettside utvikling og søkemotoroptimalisering.

eventassist.no

Konsulentbistand på events og konferanse.

tryggdatarecovery.no

Gjenoppretting av tapte datafiler.

prisoverslag.no

Prisoverslag på skadet PC via nett.

Om Trygg Dataservice's raske service


Kopperud Nordic etterstreber å gi rask service av høy kvalitet enten vi leier ut PCer med tilbehør, løser dataproblemer, utfører småjobber, utvikler nettsider eller nettbutikker for bedrifter, bistår som konsulent på events og konferanser eller hjelper eldre mennesker med dagligdagse gjøremål.

Ta kontakt for et godt tilbud